Тази неделя в 21:00 часа по NOVA духът на Хелоуин

...
Тази неделя в 21:00 часа по NOVA духът на Хелоуин
Коментари Харесай

„С Рачков всичко е възможно“ се потапя в духа на Хелоуин тази неделя

Тази неделя в 21:00 часа по NOVA духът на Хелоуин се придвижва и в шоуто „ С Рачков всичко е допустимо “ . Звездните посетители и водещият ще бъдат неузнаваеми в костюмите си, а всеки от тях ще влезе в студиото по ексцентричен метод. Предизвикателствата ще бъдат занимателни, а феновете ще видят Мариян Станков – Мон Дьо, Криско, Борислав Захариев – Турбото, Кали, Айлин Бобева, Ники Станоев, Прея и Тома Здравков в непредвидени ритмични колаборации за същинско Вси Светии въодушевление.

В новия епизод на шоуто Кали, Мон Дьо и Боби Турбото, Айлин Бобева ще опитат да овладеят изкуството на капоейрата, а преди този момент Криско, Тома, Ники Станоев и Прея ще се срещнат за първи път с забавен жанр танци.
В края на шоуто няколко от звездните участници ще влязат в Тъмната стая и ще попаднат в най-страшния индийски филм. Без да могат да виждат нищо, те ще би трябвало да изпълнят всичко, което обичаният водещ Димитър Рачков им каже, а резултатът ще бъде повече от неочакван.

Кой ще се включи в рисковото предизвикателство „ Страшен въртел “? Кой ще заблуди журито в „ Ммм, че вкусно “? Чии усмивки ще опита поправя лекар Гоцева? Кой ще застане зад „ Лудия микрофон “ и кой ще би трябвало да пее под вода? – гледайте „ С Рачков всичко е допустимо “ тази неделя в 21:00 часа по NOVA.

Следете , официалния  и  профил на „ С Рачков всичко е допустимо “ за настоящи вести.

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР