Тази неделя Барбра Стрейзънд и Джеймс Бролин отпразнуваха 20 годишнина

...
Тази неделя Барбра Стрейзънд и Джеймс Бролин отпразнуваха 20 годишнина
Коментари Харесай

20 години по-късно все така влюбени: Барбра Стрейзънд и Джеймс Бролин с годишнна от сватбата

Тази неделя Барбра Стрейзънд и Джеймс Бролин отпразнуваха 20 годишнина от сватбата си.

Любовта сред певицата и артиста остава все по този начин мощна, в случай че съдим по думите на Стрейзънд в Instagram. В общественото приложение изпълнителката разгласява обща фотография с надпис: „ Наистина ли минаха 22 години от първата ни сляпа среща? Женени от 20 години. Честита годишнина, скъпи! “

Has it really been 22 years since our blind date @jamesbrolin_? Married for 20 years. Happy anniversary honey. Bee. X

A post shared by Barbra Streisand (@barbrastreisand) on Jul 1, 2018 at 7:51am PDT

Посвещението отбелязва две десетилетия от тайната женитба на Барбра Стрейзънд и Джеймс Бролин на 1 юли 1998 година в имотa на изпълнителката в Малибу.

Преди време певицата и актриса показа пред списание W:

„ С мъжа ми се запознахме на сляпа среща, която ни бяха устроили. Срещнахме се на вечеря и чаках да видя брадясал вид, а той беше с отрязана коса и обръснат. Попитах го: „ Кой е прецакал косата ти? “ По-късно ми призна, че това е бил моментът, когато се е влюбил в мен. Моят човек избира да чува истината, което е извънредно. “

 Барбра Стрейзънд Джеймс Бролин Getty

Няколко месеца по-късно Стрейзънд осъзнава, че възприятията са взаимни и двамата се женят – за нея това е втори брак, а за него – трети.

От предходния си съюз с Елиът Гулд тя ражда наследник – Джейсън Гулд, а Джеймс Бролин към този момент има три деца. Актьорите Джес и Джош Бролин са от първия му брак с Джейн Камерън Аджий, а Моли Елизабет Бролин е плод на любовта с неговата втора брачна половинка Джан Смитърс.

 Барбра Стрейзънд Джеймс Бролин Getty

За разлика от предходните им връзки, тази сред Барбра и Джеймс се оказва в действителност сполучлива. През май в изявление за KTLA тя споделя:

„ Чувстваме се по-добре отвсякога! Дори от първата ни среща преди 20 години. "

 Барбра Стрейзънд Джеймс Бролин Getty
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР