Тази консултация след промените в конституцията е безсмислена, защото служебният

...
Тази консултация след промените в конституцията е безсмислена, защото служебният
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Служебното правителство е на ПП-ДБ, може би Кирил Петков не е закусвал пица и затова излезе възмутен

Тази консултация след измененията в конституцията е безсмислена, тъй като служебният кабинет ще бъде какъвто е, съобщи в президентството водачът на ПГ на Има Такъв Народ Тошко Йорданов.

„ Истината е, че тези глупави промени в конституцията, които направиха сътрудниците от ГЕРБ, Движение за права и свободи и тези, които имат най-голяма виновност и излязоха от залата – ПП/ДБ. Заради комплексите на Христо Иванов се промени главният закон и в този момент обществото схваща в каква нелепост сме се вкарали. Логично е да има подозрение за партийно въздействие в този кабинет и няма по какъв начин да е друго поради структурата на конституцията. Този кабинет е на ПП-ДБ и Христо Иванов, тъй като те го избраха Главчев за началник на Сметната палата. Не разбирам за какво Кирил Петков реагира по този начин, може би не е закусвал пица, и излезе по този начин засегнат. Отговорността е тяхна “, разяснява Йорданов.

По думите му Политическа партия се сърдят като дребни деца.

„ Когато българският народ разрешава на дребни деца да си играят със законите, се получава това “, прибавиха от Има Такъв Народ.

„ Отдавна сме се разделили с Евтим Милошев. Мога доста неща да кажа за него, само че ще се въздържа, тъй като няма да ви хареса “, безапелационен беше той във връзка номинацията на Милошев за министър на туризма.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР