Тази Коледа в известния стрийминг сайт Twitch огромна популярност доби

...
Тази Коледа в известния стрийминг сайт Twitch огромна популярност доби
Коментари Харесай

Почти 40 хиляди души гледаха в Twitch необичайното коледно видео на директора на Overwatch

Тази Коледа в известния стрийминг уебсайт Twitch голяма известност доби евентуално едно от най-странните видеа в историята на безсмисления стрийминг.
Клипът на шефа на плана Overwatch Джеф Каплан, седейки си комфортно в кресло до коледния огън, стана сензация с съвсем четиридесет хиляди изгледали го и няколко милиона гости. А самият стрийм има плашещо малко значително наличие – в продължение на цели 10 часа почитателите са гледали само по какъв начин Каплан единствено си седи и се взира в камерата. Това и нищо друго. Не е учудващо за какво останалите милиони любопитни са се отказали да гледат видеото.

Учудващо е по какъв начин Джеф Каплан е издържал толкоз време правейки безусловно нищо. Естествено, доста хора се съмняват, че стриймът в действителност е формиран от по-кратък запис, повтарян от компютър голям брой пъти, само че гледалите клипа отхвърлят, потвърждавайки, че в него се следят разнообразни честоти на намигване и пози в креслото. Още повече, че няколко потребителя изрязаха основни моменти със истински събития от стрийма – по какъв начин инцидентно микрофонът пада върху Каплан и по какъв начин той изважда и отваря подарък-постер в рамка, обвързван с Overwatch.



Междувременно в играта Overwatch тече годишното събитие Winter Wonderland, от което може да се сдобиете с нови скинове и аксесоари или да играете в режим “Лов на Йети”. Събитието ще продължи до първи януари на районен съд, PS4 и Xbox One.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР