Тази Коледа донесе най-големия подарък за актьора Джош Бролин, когото

...
Тази Коледа донесе най-големия подарък за актьора Джош Бролин, когото
Коментари Харесай

Четвъртият път на Джош Бролин

Тази Коледа донесе най-големия подарък за артиста Джош Бролин, който доста харесваме от " Сикарио ", " Отмъстителите " и " Дяволчетата ".
 Джош Бролин, Катрин Бойд и за какво артистът пусна голата фотография на жена си
Актьорът, който пусна гола фотография на жена си в мрежата

И съумя да възмути интернет

Навръх Рождество Христово 52-годишният артист и брачната половинка му Катрин посрещнаха втората си щерка.

Катрин Бролин персонално заяви радостната новина, публикувайки в Instagram фотография на новороденото момиченце. " Чапъл Грейс Бролин се роди в 18:20 часа на Коледа. Нашият дребен коледен ангел... ", написа тя към фотографията на бебето.

Щастливият баща също пусна фотография в Instagram профила си и изясни за какво са избрали това име за щерка си. Думата Чапъл (Chapel) на британски значи параклис.

" Където и да пътуваме с Катрин, местата, на които намираме разтуха, са параклисите. Не сме изключително религиозни, само че Бог е част от нашия живот. Чапъл Грейс е израз на божествените усеща, които ни изпълват, когато сме на някое свято място ", изяснява артистът.

Джош и Катрин подписаха брак през септември 2016 година Те към този момент имат двегодишно момиченце на име Уестлин. От предходна връзка с актрисата Алис Адеър, артистът има и две огромни деца - Идън, на 26 години, и Тревър, на 32, напомня People.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР