Части от мъжко тяло са намерени днес под Свети Георги

...
Части от мъжко тяло са намерени днес под Свети Георги
Коментари Харесай

Убит, разчленен, изгорен: Зверско убийство в с. Новачене край Ботевград

Части от мъжко тяло са открити през днешния ден под " Свети Георги ” в местността Чуклата на Новачене. По неофициална информация става дума за 58-годишен локален гражданин – Кънчо С., който от два дни е бил в неопределеност. Мъжът живее самичък, хората в селото, споделят, че е злопотребявал с алкохол.

Вече няколко часа продължава огледът на местопроизшествието. От полицията към този момент не дават публична информация. По неофициални източници тялото на жертвата е разчленено, а по-късно е запалено, с цел да се прикрият следите. Засега не е доказано, само че по случая има обвинен - 76-годишен мъж /О.Н./, който е от Новачене, само че живее в София. Преди време той и брачната половинка му си купили апартамент в столицата. Жители от Новачене го разказват като несговорлив човек с смахнат взор. Преди години същият блъснал в региона на тила бащата на някогашния кмет на Новачене - Стоян Нешовски, който след два месеца умрял. 

Също по думи на хора от Новачене, Калчо не бил конфликтен и не създавал проблеми в селото. Той и О.Н. се познавали. Двамата били видяни дружно в събота – 12 май, в центъра на селото. Калчо носел торби с покупки на обвинения. Вероятно са отивали към дома на О.Н. Там проверяващите намерели обгорели остатъци от тялото Калчо. Те били разхвърляни по целия двор. По брадвата е имало кръв. О. Н. е арестуван в дома му в София.   

Официално известие от ОДМВР - София по случая:

Вчера за общодържавно търсене бил разгласен 57-годишен мъж от с. Новачене, за който било декларирано, че е в неопределеност от няколко дни. В хода на подхванатите незабавни оперативно-издирвателни дейности криминалистите от РУ-Ботевград открили, че мъжът последно е бил видян дружно с ползвател на парцел в селото, като ден по-рано сред двамата е имало скандал. По случая е формирано досъдебно произвеждане. Процесуално-следствените дейности не престават под надзора на Софийска окръжна прокуратура.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР