Тази година ще постигнем напълно автономно шофиране, заяви Илон Мъск(снимка:

...
Коментари Харесай

Илон Мъск обеща напълно автономни коли догодина


Тази година ще реализираме изцяло самостоятелно шофиране, съобщи Илон Мъск
(снимка: Elon Musk / instagram)

Tesla ще реализира „ напълно самостоятелен режим на ръководство ” след по-малко от година. В това се зарече шефът на американската компания по време на последния анонс на финансовите резултати.

Напълно самостоятелният режим на ръководство касае равнищата на самостоятелност 4 и 5, при които не се изискват наблюдаване или информация от който и да е в колата, отбелязва.

Пазарните наблюдаващи побързаха да отбележат, че Мъск дава това заричане за девета поредна година. Той приказва за постигането на заветната цел още от 2014 година насам. Всеки път неговата прогноза е, че цялостната самостоятелност ще бъде реализирана в границите на една година.
още по темата
Някои даже се пошегуваха, че десетото произнасяне на обещанието към този момент би трябвало да подейства като проклинание и да докара до сбъдването на фантазията за.

Ето точните думи на Мъск в анонса: „ С течение на времето считаме, че напълно независимото ръководство ще стане най-важният източник на доходи за Tesla. Всъщност, в случай че прегледаме бройките на роботизираните таксита, това е някак бясно – това е бясно положително от финансова позиция. И мисля, че в сегашния миг сме изцяло уверени, че ще бъде реализирано ”.

„ Моето персонално съмнение е, че тази година ще реализираме изцяло самостоятелно шофиране, да, с равнище на сигурност на данните, доста по-високо от актуалното ”, заключи Илон Мъск.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР