„Тази година е апогеят на ретроградностите, защото се скупчват много

...
„Тази година е апогеят на ретроградностите, защото се скупчват много
Коментари Харесай

8 ретроградни планети до края на годината: ето как ще ни повлияе това

„ Тази година е апогеят на ретроградностите, тъй като се скупчват доста ретроградни планети в един месец “. Това сподели в предаването „ Събуди се “ астрологът Мария Василева.

По думите ѝ сега сме под ретроградния цикъл на Венера. Тя е под знака на Близнаците. „ Затрудненията ще са в прочувствен и финансов проект. Много постоянно ретроградността на Венера ни връща в предишното, среща ни с хора от него, или ни връща към страсти, които не сме претърпяли “, изясни тя.
 По-силна кожа през днешния ден. По-устойчива на стареене на следващия ден Edna предлага По-силна кожа през днешния ден. По-устойчива на стареене на следващия ден
По време на ретроградната Венера, в която се намира сега, не е целесъобразно да се подписва брак, не трябва да взимаме съществени решения, да вършим огромни покупки на скъпи неща.

Емоциите също се вихрят по време на ретроградната Венера. Тя ни прекатурва, кара ни да пресяваме, би трябвало всички да пречистим прочувствения си свят и да приключим с всички връзки, които ни натоварват.

Василева е безапелационна, че интервалът е превъзходен за преподреждане на нашия свят.

Какво още да чакаме от астрологична позиция, вижте във видеото горе.

Вижте още:
Юпитер към този момент е назадничав: какво ще ви донесе планетата на шанса съгласно зодията От през днешния ден Венера е ретроградна: какво да чака всяка зодия от този пренос От май до септември: Ретроградни Венера, Юпитер и Сатурн - познатите правила се трансформират 3-те зодии, които постоянно намират същинската обич Кой звезден красавец е твоят съвършен полов сътрудник?
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР