Тази година абитуриентите определено ще имат възможност да се радват

...
Тази година абитуриентите определено ще имат възможност да се радват
Коментари Харесай

Животът е пред тях: Родните красавици, които се готвят за абитуриентски бал

Тази година зрелостниците несъмнено ще имат опция да се радват на своето довеждане докрай по-спокойно от миналогодишния випуск, когато бяхме в разгара на международната пандемия. Опасността надалеч не е минала още, само че по всичко проличава, че балове тази година ще има, а някои от най-известните родни хубавици се готвят трескаво.

Симона Милушева

Звездата от онлайн поредицата " Аз Съм Изи " Симона Милушева скоро показа, че към този момент се приготвя съществено за своята бална вечер, като опитва разнообразни рокли, с цел да избере най-красивата за себе си. Червенокосата актриса даже показа в Инстаграм фрагменти от пробите си в касив магазин за рокли, а почитателите ѝ я обсипаха с похвали. Вероятно това няма да е финалната визия, тъй като Симона би пазила сходно нещо в загадка до деня на събитието, само че следва да забележим на какъв тоалет се е спряла Симона.

Виж още:

Дара Екимова

Певицата Дара Екимова също приключва тази година. Тя е в трескава подготовка, а скоро показа следното: " Три следващи години имах опцията да пея на изпращането на зрелостниците, които се разделяха с учебно заведение вечно. Очите ми се пълнеха със сълзи и цялата настръхвах, очаквайки този миг да пристигна и за мен. Остава един месец до моето довеждане докрай, а още нищо не е несъмнено. Не се знае дали ще имаме естествен бал в естествени условия ". Ние сме сигурни, че Дара ще бъде доста красива и елегантна, а празненството ще премине повече от отлично.

Виж още:

Джералдин от " Игри на волята "

Супер хлапето на " Игри на волята " също тази година се готви за бал, който ще се случи след броени дни. Усмихнатата и борбена Джералдин даже показа в Инстаграм преди месеци, че към този момент е почнала с приготовленията за значимата вечер. Към фотографията тук Джери, както всички ѝ споделят, изиска съвет от почитателите си. Джералдин се бе спряла на тези две рокли, само че се колебаеше коя да е нейната. От мненията под колажа пък разбираме, че почитателите ѝ са безапелационни - би трябвало да е черната! Дали се е спряла на тази рокля обаче, следва да разберем.

Виж още:

Сузанита

Скандалната Сузанита е също абитуриентка през 2021 година 18-годишната певица не е споделяла дали върви на проби за рокли, само че едно е несъмнено - ще впечатлява с визията си. Младата тийн звезда скоро направи някои корекции по себе си, като някои настояват, че те са били точно поради идния бал, само че не може да твърдим това сигурно. Едно е несъмнено, а то е, че Сузанита ще е огромната звезда на своя бал и нямме самообладание да забележим на какъв тоалет се е спряла.

Изображение: https://www.instagram.com/geraldine.todorova, https://www.instagram.com/dara.ekimova/, https://www.instagram.com/mvradova/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР