Тази есен и зима ще е много вълнуваща за няколко

...
Тази есен и зима ще е много вълнуваща за няколко
Коментари Харесай

3-те зодии с новина за БЕБЕ до края на 2020 г.

Тази есен и зима ще е доста вълнуваща за няколко  , които ще научат една вест, която ще промени живота им. Именно това, че ще стават родители! Щастливото събитие ще зарадва цялото семейство на тези 3 зодии:
БЛИЗНАЦИ
 НОВИНА за тези 4 зодии в седмицата 26 октомври – 1 ноември НОВИНА за тези 4 зодии в седмицата 26 октомври – 1 ноември
Новата седмица ще донесе вести за някои от зодиите. Ще има огромни промени в живота на тези зодии, които за благополучие са позитивни и тол...
Близнаците имат доста наситена откъм събития година. Случват се и хубави, и не чак толкоз хубави неща, само че значимото е, че Близнаците съумяват да се оправят с всички провокации дотук и постоянно излизат спечелили най-после. Каквото и да се е случило през тази година, чака ги единствено най-хубавото. Ще схванат, че фамилията им ще се усили и че ще стават родители! Щастливата вест идва с доста трудности за множеството представители на зодията, само че всичко се не помни в мига, в който видят двете чертички на теста за бременност. Радвайте се на този миг, тъй като той е изцяло подобаващ. Подсказваме ви, че напълно в духа на зодията, някои Близнаци в действителност могат да чакат две бебчета, което ще се види още при първия обзор, на който ще отидат.
ДЕВА
Някои Деви имат малко съмнения в любовен проект и не са доста сигурни дали са с верния сътрудник. Тези подозрения идват от самите тях, не от индивида, с който са. Връзката им се развива отлично, нямат мотив за терзания и би трябвало да се провиснал и да се доверят на любовта и това, което им е подготвила. За благополучие на множеството Деви, които се усещат отлично във връзката, в която се намират, ще имат още един мотив за благополучие и то доста огромен. В края на годината, тъкмо по Коледа, ще схванат, че ще имат бебе! Щастливата вест ще пристигна напълно ненадейно и непланирано, което ще я направи още по-вълнуваща и още по-незабравима. 2021 година ще бъде ново начало за тях, ще станат доста по-отговорни и най-хубавото от всичко е, че отговорността идва с голяма доза благополучие.
РИБИ
 Ицо Хазарта чака трето дете Ицо Хазарта чака трето дете
Ицо Хазарта чака трето дете. Това заяви самият той в профила си във Фейсбук. Певецът пусна две фотоси - на едната театралничи дружно с...
Рибите имат вяра в чудесата и в никакъв случай не са спирали да го вършат. Някои представители на зодия Риби имат проблеми със сбъдването на най-голямата си фантазия, а точно тази да станат родители. Всяка компликация в живота идва със смисъл  и ни учи на нещо значимо като ни дава урок за цялостен живот. За благополучие премеждията на Рибите скоро ще приключат и още при започване на декември ще схванат хубавата вест, която ще направи живота им по-смислен и доста по-щастлив. Хубавото е, че въпреки всичко Рибите са спокойни и в никакъв случай не са губили религия, което ги заварва в отлично разположение на духа и могат да се провиснал и умерено да се радват на новината. Партньорите им ще реагират даже още по-емоционално, ще станат още по-мили и деликатни с тях и дружно с хубавата вест за бебе, връзката им ще процъфти в любовен проект.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР