Тазгодишното издание на Мастърс турнира в Париж наближава и все

...
Тазгодишното издание на Мастърс турнира в Париж наближава и все
Коментари Харесай

Новак Джокович проведе първа тренировка в Париж


Тазгодишното издание на Мастърс шампионата в Париж наближава и от ден на ден от звездите на Тура към този момент се приготвят в фамозната зала „ Берси “. Днес измежду тях се подреди и актуалният първенец Новак Джокович, който се завръща на корта след триумфалната за него конкуренция в Астана при започване на месеца.

Сърбинът организира взаимно занятие със Себастиан Корда, като от самото начало демоснтрираше мнгоо положително въодушевление. След края на тренировката първенецът на Уимбълдън отдели време за снимк и подписи за феновете на корта.

Предвид статистиката самоуверено може да се каже, че Мастърсът в Париж е измежду обичаните шампионати на Джокович. Той е рекордьор по извоювани трофеи (6), както и по изиграни финали (7). Това обаче надалеч не е единственото върхово достижение в шампионата, което принадлежи на сърбина. Той държи върха за най-вече поредни трофеи и финали (по 3), както и за най-вече мачове (49), най-вече победи (41) и най-вече следващи победи (17).

Жребият за шампионата отреди Джокера да стартира отбраната на купата против Диего Шварцман или Максим Креси, а на осминафинала е вероятен конфликт с някого всред Яник Синер, Себастиан Баес, Карен Хачанов или квалификант.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР