Тазгодишният турнир в Маями достигна своята кулминация. В Шампионската неделя“

...
Тазгодишният турнир в Маями достигна своята кулминация. В Шампионската неделя“
Коментари Харесай

Шампионската неделя в Маями: Синер срещу Медведев на „Hard Rock Stadium“


Тазгодишният шампионат в Маями доближи своята кулминационна точка. В „ Шампионската неделя “ ще забележим един против различен двама играчи, които бяха над всички останали във Флорида и изцяло справедливо стигнаха до заключителния конфликт на „ Hard Rock Stadium “.

Яник Синер ще играе на своя втори край в шампионата, като ще се надява да има повече шанс, в сравнение с през 2021, когато бе считан за любимец, само че загуби от Хубер Хуркач. От своя страна Медведев е на своя пети следващ край през сезона, като преди две седмици игра за купата в Индиън Уелс, а преди този момент подвигна трофеите в Ротердам, Доха и Дубай. В заключителния конфликт в Нидерландия той надви точно над Синер, осъществявайки поврат за крайното 5-7, 6-2, 6-2.

До момента статистиката е изрично в интерес на Медведев. Той и Синер са се изправяли един против различен пети пъти, като всички дуели приключиха с триумф на руснака. Днешният им конфликт е първи в програмата на централния корт, а по-късно ще забележим финала на двойки при дамите, в който Лейла Фернандес и Тейлър Таунсенд ще излязат против Джесика Пегула и Кори Гоф.

Коефициентите за мачовете и пазарите в тях можете да разгледате на.
Stadium, начало в 20:00 Коефициенти
Яник Синер – Даниил Медведев /
Не преди 22:30
Фернандес/Таунсенд – Гоф/Пегула /

Днес ще забележим и двама от водещите български тенисисти в квалификациите на ATP 250 шампионата в Маракеш. Димитър Кузманов ще се изправи против Уалид Ахуда (№1619), до момента в който Александър Лазаров ще има много по-тежка задача в лицето на Андреа Вавасори (№202). Двубоите им са втори в програмата надлежно на централния корт и корт №4, като конфликтите на всички кортове стартират в 13:30 ч. българско време.

Коментирайте с нас всичко най-интересно. Не се толерира писането на политически мнения.


*Коефициентите подлежат на смяна. Актуалните коефициенти могат да се видят директно преди залог на платформата .

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР