Тазгодишният Sofia Open ни предостави редица изненади от началото си,

...
Тазгодишният Sofia Open ни предостави редица изненади от началото си,
Коментари Харесай

Световният номер 95 шокира четвъртия поставен в София и ще дебютира на АТР финал!

Тазгодишният Sofia Open ни даде редица изненади от началото си, само че несъмнено една от най-големите пристигна от присъединяване на международния номер 95 Марк-Андреа Хюслер. Швейцарецът към този момент в профил при похода си първенеца от Монреал - Пабло Кареньо-Буста, само че подвизите му продължиха с цялостна мощ и през днешния ден в полуфиналите против четвъртия подложен Лоренцо Музети, надигравайки го с крайното - 7:6(5) 7:5. По този метод 95-ият в света се класира за дебютен АТР край и ще спори за купата против един всред защитаващия първенец Яник Синер и Холгер Руне.

В началото на дуела бързите комбинации и мощните удари бяха на респект, като завладяващите обстановки отсъстваха. Впечатление правеше положителното възприятие към топката наоколо до мрежата от страна на швейцареца, който постоянно използваше този способ, и разумно развоят на събитията докара до тайбрек. В него Музети направи спиращи дъха отигравания, които му донесоха превес от 5:1 точки, само че двойна неточност от италианеца и напредък в представянето на Хюслер означаваха шест безответни пункта на сметката му, както и откриващия сет.

Във втората част превъзходството на сервиращите напълно завладя корта в зала " Арена Армеец " и протичащото предвещаваше изиграването на нов дълъг гейм. Световният номер 30 последователно повиши нивото си и осъществя неколкократно ретур-уинъри, само че след прахосан брейкбол се сгромоляса и 95-ият в ранглистата се възползва, с цел да постави точка на разногласието още при сервис на любимеца.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР