Тазгодишният победител в надпреварата за най-добър филм на годината Зелената

...
Тазгодишният победител в надпреварата за най-добър филм на годината Зелената
Коментари Харесай

„Зелената книга“ и още 6 филма за Оскар на София Филм Фест

Тазгодишният победител в конкуренцията за най-хубав филм на годината „ Зелената книга “ ще има по-специално присъединяване на София Филм Фест. Лентата ще бъде показана персонално от артиста Димитър Маринов, който взе участие във кино лентата и завоюва сърцата ни с красивия жест към родината си по време на церемонията, а и на аления килим. След София Филм Фест „ Зелената книга “ ще бъде публикуван и по кината.

Филмът на Питър Фарели получи 5 номинации за " Оскар " – за най-хубав филм, две самопризнания в актьорските категории – за Виго Мортенсен и Махершала Али, за автентичен сюжет и за монтаж; 3 награди „ Златен Глобус “, премия БАФТА за ролята на Али и влиятелната Награда на публиката в Торонто! Нашето мнение за „ Зелената книга “.

Освен този несъмнено значим филм обаче, на София Филм Фест ще могат да се видят и други " филми за Оскар "  – в действителност общият брой номинации, които са получили, е 21 и всички те са включени в програмата на 23-тия кинофестивал през март.

Студена война “ на Павел Павликовски получи три номинации за „ Оскар “ – за режисьор, чуждоезичен филм и оператор. Павел Павликовски персонално ще показа своя филм в София, който идва у нас след премията за постановка от Кан и пет награди на Европейската кино академия. Нашето мнение за „ Студена война “.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР