Тазгодишните награди Еми ще бъдат отложени заради продължаващите стачки в

...
Тазгодишните награди Еми ще бъдат отложени заради продължаващите стачки в
Коментари Харесай

Заради стачки: Отлагат наградите „Еми“

Тазгодишните награди " Еми " ще бъдат отсрочени поради продължаващите стачки в Холивуд, оповестиха американски медии.

Телевизионният еквивалент на " Оскар " -ите " трябваше да се организира през септември, само че може да бъде изместен чак през януари, заяви " Лос Анджелис Таймс ".

Търговското издание Variety съобщи, че " снабдители, продуценти и други участници в събитието " към този момент са били осведомени за отлагането, което към момента не е публично оповестено.

Източник, осведомен с проектите, съобщи пред Агенция Франс Прес, че към момента не е избрана нова дата за осъществяване на шоуто.

В момента актьорите и сценаристите в Холивуд стачкуват, като това е първата стачка в промишлеността от 63 години насам.

Emmy Awards Ceremony Reportedly Postponed Amid Writers And Actors Strike
— Ángel Robles Soto (@arobles70)
Звездите няма да могат да участват на премиите " Еми ", в случай че стачката на актьорите към момента е в действие по време на церемонията - развиване, което би било пагубно за телевизионните рейтинги.

Сценаристите също по този начин няма да имат право да пишат монолог или смешки за водещия и водещите на предаването.

Според известията Fox - тазгодишният излъчвател на премиите " Еми " в Съединени американски щати - е упорствал за отсрочване за януари, с цел да може стачките да бъдат позволени.

Телевизионната академия, която гласоподава и организира премиите, избира по-кратко отсрочване, тъй като през януари премиите " Еми " се организират тъкмо в разгара на сезона на филмовите награди в Холивуд.

Нито Fox, нито Телевизионната академия са коментирали.

Последният път, когато премиите " Еми " бяха отсрочени, беше през 2001 година, когато церемонията беше отсрочена след терористичните офанзиви на 11 септември.

Стачките в Холивуд на процедура стопираха всички кино и телевизионни продукции в Съединени американски щати, с дребни изключения, като да вземем за пример риалити излъчвания и игри.

Членовете на Гилдията на филмовите артисти (SAG-AFTRA) и Гилдията на американските сценаристи (WGA) нямат право да популяризират своите филми и сериали.

Исканията на профсъюзите са съсредоточени върху намаляването на заплащането в ерата на стрийминга и опасността, която изкуственият разсъдък съставлява за кариерата и бъдещите им средства за прехранване.

Номинациите за 75-ите награди " Еми " бяха оповестени по-рано този месец, единствено няколко часа преди договарянията сред студията и SAG-AFTRA да се провалят.

" Наследството ", драмата на HBO за свръхбогато семейство, което се бори за контрола над злокобна медийна империя, оглави листата с номинации с цели 27 номинации, в това число за най-хубава драма.

" The Last of Us " стана първата акомодация на видеоигра онлайн, която завоюва огромни номинации, с 24, а сатирата " Белият лотос " получи 23 номинации.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР