Тазгодишната церемония на музикалните награди на MTV още държат в

...
Тазгодишната церемония на музикалните награди на MTV още държат в
Коментари Харесай

Най-красиво облечените звезди на наградите на MTV

Тазгодишната гала на музикалните награди на MTV още държат в унес цяла Америка. Въпреки че емблематичното събитие към този момент мина, всички са като омагьосани и не могат да спрат да приказват за него. И има за какво. Провокации, изненади и доста искра бяха наложителните детайли в Prudential Center в Ню Джърси на 28 август.

Традиционно, измежду най-обсъжданите тематики от вечерта са визиите на звездите. И този път те не пропуснаха да покажат най-хубавия си (и смел) външен тип. Ето и селекцията на Entertaiment Tonight.

Тейлър Суифт
 Снимка 585760
 

Освен че сграбчи три статуетки, певицата притегли вниманието на хората с рокля на Oscar de la Renta, сияеща като украшение. Изцяло украсена със скъпоценни камъни, тя демонстрира и малко повече плът, в сравнение с сме привикнали да виждаме Тейлър. 

Лизо
 Снимка 585766
 

Звездата прикова погледите с обемна черна рокля на Jean-Paul Gaultier от сбирката пролет/лято 2022 година Изцяло в звук с облеклото, върху устните си певицата е с черно червило и златен пръстен за уста. Златни са и обиците ѝ, който се люлеят край пригладената ѝ коса.

Кло Бейли
 Снимка 585765
 

Бейли се появи в особено ушита за нея рокля на Zigman, цялата покрита със сребърни пайети. Силуетът ѝ прилича корсет с изрязани елементи малко над талията, от които прозира кожата ѝ. А надолу се спуска в асиметрична форма с цепка от едната страна, разкривайки бедрото ѝ.

Becky G
 Снимка 585764
 

Изпълнителката носи рокля, вдъхновена от картите таро, украсена с кристални приложения. Дрехата представлява мозайка от изображения от картата " Слънце ", картата " Влюбените ", картата " Асото на мечовете ", " Колесницата " и " Справедливост ". Облеклото е част от есенната колекция на ливанския дизайнер Зухаир Мурад.

Анита
 Снимка 585763
 

Бразилската певица е облечена в керемидена рокля, изработена от Schiaparelli и в две елементи - корсетно асиметрично бюстие и дълга пола. Червена паяжина прикрива част от бюста ѝ, а кадифена пола с цепка пада надолу по тялото ѝ.

Сабрина Kарпентер
 Снимка 585762
 

Певицата не остави безразлични феновете си, излизайки на наградите в дълга до земята рокля на Moschino, покрита с цветни пайети. Елегантното чувство на визията е подсилено от мрачен грим и черна лента за коса, под която се спускат вълнистите ѝ руси кичури.

Биби Рекса
 Снимка 585761
 

Биби Рекса театралничи в раирана черна рокля на Vivienne Westwood. Провокативният, само че моден модел притегля погледите с дълбоко деколте с драпирани ръкави, завързани на панделка на бюста ѝ. Пълен свършек на визията придават голите плещи и драпираната пола със странична цепка.

Както към този момент споменахме, два от наложителните детайли на грандиозната гала бяха провокацията и изненадата. Тазгодишните царе на провокацията са италианците от група Maneskin, които провокираха много звук - толкоз, че се наложи осъществяването им да бъде цензурирано.

Моментът на изненада пък настъпи още при започване на шоуто, когато Джони Деп (макар и с помощта технологиите) се появи като космонавт, летейки над сцената. Това е първата поява на артиста пред аудитория след почти три месеца отвън прожекторите поради делото против някогашната му брачна половинка Амбър Хърт.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР