Тайсън Фюри обяви, че ще се радва да се готви

...
Тайсън Фюри обяви, че ще се радва да се готви
Коментари Харесай

Тайсън Фюри покани Джошуа за спаринг партньор

Тайсън Фюри разгласи, че ще се радва да се готви за мача си с Дионтей Уайлдър, като направи спаринг със международния първенец Антъни Джошуа. През февруари 2020 година Фюри излиза в мач-реванш за пояса на Световния боксов съвет (WBC) с Уайлдър, откакто двамата приключиха наедно през декември 2018 година

" Ще се веселя, в случай че си на моя лагер и упражняваме за тази борба, с цел да може да дам на Дионтей Уайлдър същински отпор. Надявам се да ме разбираш вярно, желая да създадем спаринг, а когато приключа с Уайдлър ще се удрям с теб, Ей Джей ", сподели Фюри.

Също по този начин той поздрави Джошуа след успеха му над Анди Руис. На 7 декември британецът си върна поясите на Международната боксова федерация (IBF), Световната боксова асоциация (WBA) и Световната боксова организация (WBO).

Джошуа също подходи с почитание към Фюри, обявявайки, че съгласно него някогашният първенец този път може да победи Уайлдър.

Междувременно Фюри разгласи и новия си треньорски щаб. Той се раздели с Бен Дейвисън, който го готвеше в последните му пет мача и в бъдеще ще работи с американеца Джаван Шугар Хил. Той е племенник на именития Еманюел Стюърт, който дълги години беше треньор на Владимир Кличко, а през 2012 година умря.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР