Тайсън Фюри и Дерек Чисора ще се изправят един срещу

...
Тайсън Фюри и Дерек Чисора ще се изправят един срещу
Коментари Харесай

Фюри с близо 4 кг по-тежък от Чисора

Тайсън Фюри и Дерек Чисора ще се изправят един против различен на кръга на " Тотнъм Хотспър Стейдиъм " в Лондон в довечера. Последното деяние преди решителната борба бе кантарът в Айлингтън пред прочут брой почитатели в петък.

" Развълнуван съм. Това, което споделям, е да не пропускате това ", сподели Чисора. Световният първенец в тежка категория на WBC се извиси над противника си, като е по-тежкият от двамата преди съботния конфликт - " Циганският крал " тежи 121 кг, до момента в който Чисора е с близо 4 кг по-лек.

Непобеденият на професионалния кръг Фюри сподели, че е подготвен за война. " Касапница. Просто очаквайте кланица. Утре нещата ще избухнат. И познайте какво ще се случи в неделя? Тя си идва вкъщи. Утре вечер още веднъж ще се бием и ще създадем брилянтен мач. Той наподобява подготвен за здрава борба, сходно на мен. Без значение дали ще се бием един рунд или 12, аз съм подготвен за война! Чисора бе непреклонен. " Ще бъде наелектризиращо. За мен това не е специалност, а занимание, и аз обичам да правя заниманието си ежедневно. Той още веднъж насочи апела си за " за най-хубавия първи рунд в историята на бокса ".

Фюри ще брани пояса на Световния боксов съвет с баланс 32-0 (23 с нокаут), като за последно нокаутира Дилиан Уайт през април тази година. Чисора идва за конфликта след триумф с неединодушно съдийско решение над Кубрат Пулев по-рано през юли. Той е с баланс 33-12 (23 с нокаут) и ще търси първи триумф над Фюри в мач номер 3 от тяхното съревнование - предходните два отидоха на сметката на " Циганския крал " през 2011 и 2014.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР