Тайрън Удли продължава с кампанията си за реванш срещу Камару

...
Тайрън Удли продължава с кампанията си за реванш срещу Камару
Коментари Харесай

Уудли: Реваншът с Усман е от огромно значение!

Тайрън Удли продължава с акцията си за реванш против Камару Усман.

Двамата се биха в на втори март в UFC 235, тази година. Усман доминираше в целия дуел по пътя към успеха и завоюва борбата посредством съдийско решение. Това донесе на 32-годишният войник купата в междинна категория на най-голямата ММА организация в света. След загубата Удли искаше реванш незабавно, казвайки, че това, което видяхме на втори март, не е той.

Независимо от самооценката на Тайрън, той “предаде щафетата” на Камару. Според някогашния първенец, обаче, в случай че има едно нещо, което е „ супер належащо “ в спорта на Смесените бойни изкуства, това е Усман против Уудли 2.

„ Тъй като Колби още веднъж се държи като кучка, какво ще кажеш да отиграем багра отново? Ако има едно належащо нещо, това е то”, написа Тайрън Удли в обществените медии.

Разбира се, към този момент знаем, че договарянията сред Колби Ковингтън и Камару Усман не са довели до триумф. Наскоро президентът на UFC Дейна Уат изясни, че двамата топ спортисти в категорията не са могли да реализират съглашение по отношение на борбата, тъй че UFC се опита да събере Усман и Масвидал в клетката. След като и това не се случи, в този момент Усман остава да чака, а Масвидал ще се бие против Нейт Диаз. Въпреки че Тайрън Удли има цели пет отбрани като първенец в UFC, наподобява малко евентуално този дуел да се случи елементарно. Той не е бил против никого откогато загуби златото, а един негов плануван дуел към този момент пропадна поради травма в ръката. Ще забележим дали Уудли ще успее да се добере до нов опит да потвърди, че към момента заслужава да бъде първенец в полу-средната дивизия на UFC.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР