Тъй като в момента се извършват процедури по регистрация на

...
Тъй като в момента се извършват процедури по регистрация на
Коментари Харесай

От БЗНС - Плевен се обявиха в подкрепа на Демократична България - Обединение

Тъй като сега се правят процедури по регистрация на новото управление на Български земеделски народен съюз и партията не може да взе участие в изборите за нов Парламент, от плевенската организация на Български земеделски народен съюз са взели решение да поддържат демократичната общественост в лицето на Демократична България – Обединение.

„ Нашите членове и симпатизанти считат, че в този доста значим стадий, ние би трябвало да дадем своя глас и да не изгубим нито един глас в посока на европейското развиване на България. Смятаме, че Демократична България са най-близо до нас и че в лицето на един от претендентите за народни представители от листата на обединението, господин Свилен Трифонов имаме един в действителност добър избор.

Познаваме го от работата му в Общински съвет – Плевен и считаме, че с това предложение към нашите членове и симпатизанти, ние можем да удовлетворим тяхното предпочитание за присъединяване в тези избори “.

Това сподели в пресклуба на Българска телеграфна агенция в Плевен инж. Милчо Илиев, който е ръководител на Български земеделски народен съюз – Плевен.

„ Вярвам, че с тази поддръжка, ние ще успеем да създадем по този начин, че демократичната общественост в Плевен да бъде показана в идващия Парламент.

Считам поддръжката от Български земеделски народен съюз за другарски, приятелски жест от съидейници, с които постоянно сме работили “, сподели Свилен Трифонов.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР