Тъй като прекарваме една трета от живота си в спане

...
Тъй като прекарваме една трета от живота си в спане
Коментари Харесай

Как да изберете правилно спалното си бельо?

Тъй като прекарваме една трета от живота си в спане е значимо да го вършим както би трябвало. Да се наслаждавате на съня си, значи да не се събуждате нощем, да спите надълбоко и да не чувате странични шумове, както и да сънувате положителни сънища, а кошмарите да са необичайност, даже да ги няма. Спалното долни дрехи е едно от значимите неща, на които нормално не се обръща изключително огромно внимание, по тази причина през днешния ден ще обърнем взор точно натам.

Качествено спално долни дрехи

Качественото спално долни дрехи има европейски стандарт, който би трябвало да бъде затрупан, с цел да може да се назова, качествено. За да се покрие този европейски стандарт, би трябвало да се внимава с броя на нишките на всяко спално долни дрехи. Ако той се наруши, може да се къса елементарно, да не се пере добре и да не издържи на голям брой приложимост и по-агресивно пране.

Най-качественото долни дрехи се основава най-често от памук, лен и бамбук. Изкуствени материи, които се намират в направата на завивки е полиестерът.

Памукът

Това е най-разпространената материя, която се употребява за изработката на спално долни дрехи. Ако желаете да се поглезите оптимално, би трябвало да се насочите към египетския, който се слави с опцията да ви е по-топло през зимата и по-хладно през лятото. Памукът е материята, с която няма да сбъркате и е значимо да изберете качеството пред шарката на спалното долни дрехи. Повече качествени разновидности, може да намерите тук: .

Ленът

Ленът е с доста забавна повърхнина, която е с непрозрачен емайл, което я прави доста елегантна, както и доста мъчно се замърсява. Ленът е значимо, че не образува топчета, които са извънредно дразнещи и доста видно се вижда, когато бельото е захабено. Ленът е резистентен на по-агресивно придвижване, както и пране, само че е малко по-твърд от памука, и се мачка осезаемо. Ако желаете да се запознаете с повече модели, може да се насочите в уеб страницата на Intershop.

Бамбукът

Той е доста по-мек от памука и има натурален антибактериален резултат, свойства, които не задържат прахуляк, нечистотия и зацапване. За страдание се захабява много бързо при пране на по-висока температура и гладене. Интересен факт е, че всички материи за спално долни дрехи би трябвало да се перат на най-малко 60 градуса, тъй като всяка по-ниска температура не убива акарите.

Памучен сатен

Той е вторият по качество, като при него броят на нишките е 4 пъти по-голям отгоре на плата. Това придава доста първокласен тип, тъй като се характеризира с лъскавост и деликатност. За страдание бързо се захабява, само че чувството по време на сън е ужасно, леко и меко. Памучният сатен има плътност на нишките над 180, което го прави задоволително тежък плат, който може да обгърне тялото под силата на гравитацията.

За закупуването на качествено спално долни дрехи не правете компромис. Доверявайте се единствено на тествани производители и снабдители, които да ви подсигуряват качествата на спалното долни дрехи, което от своя страна ще ви даде спомагателен комфорт по време на сън и спомагателна мекост и улеснение. Пробвайте разнообразни разновидности и не забравяйте да се допитате до консултантите в уеб страницата, с цел да може да вземете най-хубавото решение, за плата и съгласно сезона.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР