Тъй като постоянно се говори за секс, много хора се

...
Тъй като постоянно се говори за секс, много хора се
Коментари Харесай

Ето колко често трябва да правите секс

Тъй като непрекъснато се приказва за секс, доста хора се усещат под напън и се тревожат дали техният полов живот е толкоз пълностоен, колкото на близките. Често се питат дали вършат толкоз секс, колкото приятелите си и дали сътрудникът е удовлетворен.
Но няма формула или избрани стандарти, с които би трябвало да се преценявате, споделя Джес О'Райли, лекар по логика на психиката пред "Prevention ". "Всяка двойка минава през "сухи " интервали и може да има редица аргументи по тази причина, в това число и здравословни, които би трябвало да се уважат. Може и да е поради работа, натоварване, недоспиване, взимане на избрани лекарства, всички тези неща въздействат на либидото ", изяснява тя.
Стресът е измежду основните фактори, счита и Дейвид Лей, психолог в Албакърки, Ню Мексико. "Когато светът в близост предизвиква толкоз стрес, е мъчно за някои хора имат огромно полово предпочитание ", показва той.
Ясно е, че има доста изгоди от постоянния сексуален живот. Например, това заздравява връзката сред сътрудниците, споделя Дебра Леино, терапевт по връзките. Така хората се усещат по-желани. Има и удобни въздействия за здравето - човек се усеща по-щастлив, равнищата на напрежението може да се намалят, сънят става по-качествен, даже постоянният секс може да удължи живота.
Но всички експерти акцентират, че няма предписание за това какъв брой секс би трябвало да вършиме, когато имате връзка. Често има разлика в либидото при сътрудниците, а и под "нормално количество " всеки схваща друго нещо. За някои двойки е по-важно половият акт да е паметен и трогателен, а не просто да вършат секс всеки ден. Те избират качеството пред количеството.
Резултатите от доста изследвания демонстрират, че двойките сред 26 година и 55 година вършат секс един път седмично.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР