Тарторът на руската група Банда Тука Максим Тук бе осъден

...
Тарторът на руската група Банда Тука Максим Тук бе осъден
Коментари Харесай

Осъдиха тартора на руската група, вижте присъдите на биячите от Пловдив

Тарторът на съветската група " Банда Тука " Максим Тук бе наказан на 10 дни, които ще прекара в конструкция на Министерство на вътрешните работи. Освен това Максим е със възбрана да посещава мачове в България за една година. Един от задържаните почитатели на ЦСКА-София пък ще бъде съден за по-тежко закононарушение и няма да мине " фино " по закона за футболното безчинство.
 Локомотив (Пловдив) - ЦСКА-София Вероятно става въпрос за последователя, който е блъснал шефа на охранителната компания на " Лаута ". Това обаче към момента не е доказана публично информация. Всички останали задържани са наказани да останат в ареста или изтрезвителя под тепетата за от 10 до 15 дни.
 Локомотив (Пловдив) - ЦСКА-София На почитателите са наложени и забрани да посещават мачове за интервал от една година до година и половина, оповестява още " PlovdivDerby ". Днес два правосъдни състава са заседавали по административните каузи на задържаните последователи на ЦСКА-София, Локомотив (Пловдив) и Спартак (Москва). Първа лига 17 кръг, неделя 26 ноември  Локомотив (Пловдив) 0:1краен резулат  ЦСКА-София
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР