Нападателят на ЦСКА-София - Кирил Десподов, даде интервю за BIT,

...
Нападателят на ЦСКА-София - Кирил Десподов, даде интервю за BIT,
Коментари Харесай

Младата звезда на ЦСКА-София: Ние не сме Литекс, пише ЦСКА

Нападателят на ЦСКА-София - Кирил Десподов, даде изявление за " BIT ", в което приказва по разнообразни тематики. Младият състезател съобщи, че този тим, който играе на " Армията " не е Литекс, а ЦСКА.

" И преди имахме същите упоритости за купа, каквито са и в този момент, въпреки че тогава разликата беше 4 точки. Имаме още два мача за състезание, и един за купата, тъй че не би трябвало да се отпускаме. Ние се гоним с Лудогорец, Левски са на 6 точки от нас, от тях на 8 ли са, не знам и аз. Лудогорец е добър тим, само че и ние сме добър тим, показахме го в Разград, когато ги победихме, тъй че ще се борим до края с тях ", съобщи Десподов.

" Много е значимо да ги отстраним за Купата, и за нас, и за почитателите. Такива мачове са сложни, тъй като е единствено един. Няма да е елементарно сигурно, само че мисля, че ще се оправим. Не мисля, че Лудогорец е по-голям зложелател от Левски. Но да, и Лудогорец, и Левски са ни врагове. Каквото е споделил сътрудника Моци, да си носи отговорност за думите. Не е моя работа да разясня и него, и съдийството. Хората би трябвало да схванат, че ние не сме Литекс, а ЦСКА. Пише ЦСКА, не написа Литекс. Виждате каква посещаемост имаме по стадионите, освен в София, а и на открито. Това единствено приказва по себе си ", добави нападателят.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР