Желаният от ЦСКА-София нападател Фейвер Меркадо премина медицински прегледи в

...
Желаният от ЦСКА-София нападател Фейвер Меркадо премина медицински прегледи в
Коментари Харесай

Трансферният удар на ЦСКА-София факт до часове

Желаният от ЦСКА-София нападател Фейвер Меркадо мина медицински прегледи в столицата през вчерашния ден, а през днешния ден се чака да подпише контракт с клуба. Колумбиецът дойде в България във вторник и би трябвало да се трансформира във второто зимно попълнение на " алените " след Роланд Алберг. 27-годишният колумбийски голмайстор е в детайли осведомен със обстановката на " Армията ".

Фейвер е цел №1 в зимната селекция и управлението на отбора е преговаряло отдавна с него и колумбийския му отбор Кортулуа, с който е привързан до 2020 година. Ако нападателят подпише с ЦСКА-София през днешния ден, той по всяка възможност ще гледа идните мачове с Берое и Лудогорец. Възможно е Меркадо да организира и няколко тренировки със състава на Стамен Белчев.

Припомняме, че Фейвер бе голмайстор на шампионата в родината си напролет на тази година. Той осъществя 11 попадения в първия дял от шампионата, макар че тимът му приключи на последното, 20-о място. Наесен отборът се изкачи до 13-ата позиция, като Меркадо се разписа още пет пъти. Така, в общо 37 мача, в които взе присъединяване, Фейвер заби 16 гола, написа още " Тема Спорт ".

Ако колумбиецът подпише с отбора от " Армията ", той ще стане четвъртият в тима с паспорт отвън Европейски Съюз, само че има огромна възможност " алените " да се разделят със съименника му от Еквадор – Кевин. Така Меркадо ще освободи квота за… Меркадо. В проектите на Белчев попадат и други централни нападатели с изключение на Фейвер, като предпочитани цели са бразилецът Гилермо Делаторе (25 г.) и австриецът Сайфедин Наби (24 г.). Още един състезател за върха на офанзивата обаче ще бъде притеглен обаче единствено в случай че се стигне до трансфер на Фернандо Каранга.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР