Тарторът на фен групировката на шампиона на Русия Спартак (Москва)

...
Тарторът на фен групировката на шампиона на Русия Спартак (Москва)
Коментари Харесай

10 дни арест и едногодишна забрана да посещава мачове у нас за „журналист” от Русия

Тарторът на почитател групировката на първенеца на Русия „ Спартак ” (Москва) „ Банда Тука ” Максим Серьогин-Тук бе наказан на 10 дни арест и получи едногодишна възбрана да посещава футболни мачове в България, реши Пловдивският Районен съд.

Гражданинът на Русия бе един от 11-те арестувани за футболно безчинство по време на мача от Първа професионална лига сред тимовете на „ Локомотив ” (Пд) и ЦСКА-София, като съгласно очевидци точно Максим Серьогин-Тук е предизвикал ексцесиите и баталните подиуми на лекоатлетическата писта на стадион „ Лаута ”.

Според юриста на руснака Иван Стоянов обаче клиентът му е бил у нас като публицист, с цел да снима филм за агитката на „ Локомотив ” (Пд) и е станал жертва на експанзията на ултрасите на аления столичен клуб.

Останалите арестувани 10 футболни хулигани от агитките на „ Локомотив ” (Пд) и ЦСКА-София също получиха тежки присъди. Двама от ще прекарат 20 дни в арестите на структурите на Министерство на вътрешните работи и са със възбрана да посещават спортни мероприятията за период от 2 години, един е наказан на 15 дни полицейски арест и е лишен от правото да върви на спортни събития за 18 месеца.

Същата присъда като руснака Максим Серьогин-Тук получиха още петима родни хулигани, а двама участници в кървавия конфликт край терена на стадиона в парк „ Лаута ” се разминаха с санкции надлежно от 500 и 250 лв..
 29pl4444-0  Снимка: Sportal.bg  29pl4444-3  Снимка: Sportal.bg
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР