Търсим нестандартен кандидат, ведър, умен, интелигентен, отворен, познаващ политическата система,

...
Търсим нестандартен кандидат, ведър, умен, интелигентен, отворен, познаващ политическата система,
Коментари Харесай

Борисов ще бута кабинета, ако ПП-ДБ не ударят рамо на ГЕРБ на балотажите

" Търсим ексцентричен претендент, бодър, интелигентен, образован, отворен, познаващ политическата система, умеещ да работи в екип. Шансовете на Хекимян са големи, тъй като има мощен екип, едни от най-хубавите адвокати, IT експерти. Хекимян може да победи на първи тур ", съобщи в Народното събрание водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

На въпрос какъв е коментарът му по отношение на изказванието на водача на Българска социалистическа партия, че Хекимян е " къртица " Борисов отговори по този начин: " Да не разясняваме госпожата, 20 пъти съм я побеждавал на избори. Няма да разясня хора, които си доведоха партията до това състояние ".

" Ако някой е работил толкоз против ГЕРБ колкото тези малките екрани. Софиянци имат опция да избират, срастването на Държавна сигурност, властта и парите е доста рисково ", сподели още Бойко Борисов.

ГЕРБ ще поддържа претендентите на Политическа партия и Демократична България на втори тур на локалните избори, в случай че не вземат участие хора от ГЕРБ. В подмяна чака същото, другояче " сглобката " ще се разклати, сподели още Борисов.

" Мен ме тормози изявлението на господин Василев, че на втори тур нямало да ни поддържа. Следва логически въпрос - а кого ще поддържат? " Възраждане ", Българска социалистическа партия, кого? И в случай че е по този начин, в Народното събрание те от кого ще чакат поддръжка, откакто те нас няма да ни поддържат? Защото аз ясно и тъкмо съм дал инструкции на партията - на втори тур поддържаме ПП-ДБ, тъй като са наши некоалиционни сътрудници. И в случай че поддържат тези партии, които споделих, след изборите ще си търсят поддръжка от тях ", сподели Борисов. В неделя съпредседателят на " Промяната " Асен Василев съобщи, че няма да поддържат ГЕРБ на втори тур на локалните избори.

Вчера стана ясно, че претендентът на ГЕРБ за кмет на София е Антон Хекимян. Журналистът изненадващо разгласи, че напуща бТВ в събота, след близо 19 година прекарани в медията. Скоро по-късно се появи информация, че той ще бъде дълго упования претендент за кмет на столицата от ГЕРБ.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР