Търсенето на психиатрична и психологична помощ е нараснала по време

...
Търсенето на психиатрична и психологична помощ е нараснала по време
Коментари Харесай

СЗО: Нараснало е търсенето на психиатрична помощ по време на пандемията

Търсенето на психиатрична и психична помощ е повишена по време на пандемията от . Това съобщи представителят на Световната здравна организация в Русия Мелита Вуйнович, съобщи БГНЕС.
„ Изследването на СЗО за въздействието на COVID-19 върху неврологичното и психично здраве сподели, че 93% от 130 страни, които са взели участие в него, оповестяват за проблеми при лекуването на сходен тип разстройства, както и за повишаване на търсенето на психотерапевтичните услуги “, сподели тя.
 Американец си купи първокласни къщи и Бентли с помощи за оцеляване от COVID-19 Американец си купи първокласни къщи и " Бентли " с помощи за оцеляване от COVID-19
Мъж от Лас Вегас е откраднал към 2 милиона $ федерални фондове за подкрепяне поради COVID-19, предопределени за дребния бизнес -...
Възстановяването и излизането от пандемията са невъзможни без да се отдели първостепенно внимание на психологичното здраве. Това е развой, който визира цялото общество.
СЗО приканват също по този начин да се положат спомагателни старания, с цел да бъдат обхванати всички рискови групи, както и хората в уязвими състояние. „ Изключително перспективно е потреблението на иновационни технологии, като телемедицина, когато това е допустимо. Като цяло в продължение на доста години сферата на грижите за психологичното здраве изпитваше недофинансиране в международен мащаб. Отпускането на съответни средства ще даде опция за лекуване на всички нуждаещи се, изключително в изискванията на изключителни обстановки “, съобщи Вуйнович. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР