Тържествата по случай празника на община Борован стартираха още от

...
Тържествата по случай празника на община Борован стартираха още от
Коментари Харесай

Тържествата за празника на община Борован започнаха от сутринта

Тържествата по случай празника на община Борован стартираха още от сутринта. Празничната стратегия стартира с издигането на флаговете на община Борован и Република България от кмета инж. Десислава Тодорова и ръководителя на общински съвет Иван Костовски, под звуците на националния химн. След това бе поднесен венец пред паметника на площада на Борован. Отслужен бе церемониален водосвет за здраве и благодат от протойереи Галин Каменов.
Тържеството продължи на сцената на читалище „ Цани Иванов “, където инж. Тодорова сервира своя приветствен адрес към жителите и гостите на село Борован. Богата стратегия от песни и танци извършиха хлапета от всички детски градини и учебни заведения на територията на общината.
Гостите на утринното празненство бяха поканени да участват и на празничната вечер, която ще стартира в 18 часа в читалище „ Цани Иванов “, където ще бъде връчена премията „ Почетен жител на Борован “. Ще бъде изнесен празничен концерт на националната певица Галя Асенова, дружно с танцова групировка „ ЗДРАВИ “ – Sopharma и оркестър JB.
Вечерта ще бъде закрита с обилна фойерверк стратегия.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР