Търговските центрове у нас ще спазват наложените мерки, но представляващата

...
Търговските центрове у нас ще спазват наложените мерки, но представляващата
Коментари Харесай

Търговските центрове: Ще спазваме новите мерки, но искаме толеранс, за да се организираме

Търговските центрове у нас ще съблюдават наложените ограничения, само че представляващата ги Българска асоциация на ритейл центровете упорства за в допълнение време за основаване на организация за инспекция на документи в обектите. Това излиза наяве от мнение на организацията, публикувано до медиите.

„ Наложените ограничения изискват спомагателни съществени вложения в организация и личен състав, като това се случва в миг, в който браншът ни е изправен пред невиждана рецесия, обвързвана с нарастването на цената на тока “, акцентират от БАРЦ.

Те упорстват за заслужено отношение и „ реалистични “ във връзка с размера си санкции при открити нарушавания, като означават, че времето за реакция е „ малко и скъпоструващо “.



„ Това е следващият удар по единствения бранш, който е бил затворен над 5 месеца без да получи каквато и да е ефикасна финансова поддръжка, защото стратегиите за подкрепяне са ориентирани към дребни и междинни предприятия, към които множеството търговски центрове не спадат. Към днешна дата продължаваме да чакаме помощ от страната “, пишат от БАРЦ.
#mycountrytalks-embed { border-width: 0; margin-top: 1.5em; margin-bottom: 1.5em; }
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР