Търговете с биткойни в борсите изненадват всички със своите обеми

...
Търговете с биткойни в борсите изненадват всички със своите обеми
Коментари Харесай

Bitcoin курсът само за едно денонощие нарасна с $1000 и прехвърли $11000

Търговете с биткойни в тържищата изненадват всички със своите размери и рекордна цена на най-популярната криптовалута
Едва през вчерашния ден най-популярната криптовалута Bitcoin преодоля значимата психическа преграда от $10 000 за един BTC, а не щеш ли единствено след едно денонощие, бе трансфериран идващия предел от $11000 .

CoinMarketCap разгласи, че е подложен нов връх в цената на главната криптовалута на равнище $11 136,50. Ръстът на валутния курс бе малко повече от 11%. Към сегашния миг, цената на биткойна леко спадна до равнище $11 082,60.



Според данните на Coindesk – вторият най-популярен уебсайт, извършващ мониторинг на Bitcoin курса в другите тържища, курсът на биткойна е напълно близо до равнището от $11 000, което още не е преодоляно.

Няма по какъв начин да не видим, че растежът на цената на биткойна се форсира. Предишното повишаване с $1000 лиши малко повече от две денонощия, а сегашната “хилядарка” се появи за към 24 часа. За месец ноември растежът на биткойна е 59% – от $7000 до днешните индикатори.



След този стремглав растеж, пазарната капитализация на биткойна надвиши $186 милиарда (по данни на Coinmarketcap).

Известните и известни последователи на биткойна към този момент честват новия курс, а някои стигат доста по-далече – генералният шеф на BTCC Боби Лий (Bobby Lee) предсказа, че в средата на 2018 година цифровото злато ще коства $48 000.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР