Тандемът Борисов-Радев в момента се храни от две противостоящи си

...
Тандемът Борисов-Радев в момента се храни от две противостоящи си
Коментари Харесай

Калоян Методиев: Има тандем, нарича се Борисов-Радев

Тандемът Борисов-Радев сега се храни от две противостоящи си групи като ги манипулира и насочва. Единият, с цел да не загуби скъпата си София, а другият, с цел да не бъде изритан от президентството. Първият употребява необмислено антикомунистическите усеща на една група, а вторият безогледно русофилско-патритичните на другата. За групата Радев-Борисов няма хрумвания. 

Нима единият не разтриваше ушите на Тодор Живков, охраняваше го без пари и напусна Министерство на вътрешните работи, поради противоречие да се деполитизира от Българска комунистическа партия?

Нима вторият не крещеше в президентството, че кохортата му е американска, че е приключил в Съединени американски щати, прави „ Три морета “ и писа план за ултралиберална конституция с експертиза на „ Отворено общество “?

И двамата приказват едно и вършат друго. И същото в противоположен ред. Постоянно ". Острото мнение е на политолога, началник на институт " РЕГО " и някогашен шеф на кабинета на алената шефка Корнелия Нинова Калоян Методиев.

Ето какво предизвестява той в следващото си фейсбук словоизлияние против дейностите на " Дондуков " 2: 

" Колкото повече се пробвате да обличате Радев и Борисов в идеийни или идеологически рамки, толкоз повече ще ви употребяват. Не им пука нито за България, нито за някакви полезности, нито за идеология, нито за партии, нито за който и да било. Ще жертват всеки и всичко. И до момента в който се разправяте за подхвърлени ви дела, ще си вършат следващите политически планове и патерици.

Ще ви лъжат, ще пускат компромати наляво и надясно, ще падате унизително на колене, ще целувате ръце и ще ви използват като носни кърпи. Единият ще се прави на външополитически специалист, а другият ще обикаля страната с гвардейския оркестър, с цел да си открива пилони и монументи.

Ще източват страната до дупка по пътища и чекмеджета. Целта е да са си единствено те. И да имат държавни охрани до гроб. Да си разделят пространството като баница и да си караме като сива зона сред Европа и Азия и отсега нататък. Не ви ли писна да го гледате към този момент няколко години и да ви вършат на балами? Не желаете ли съвременна, европейска, подредена и сигурна страна със постоянна партийна система? С кой от двамата, или прокситата им, мислите, че ще можете да я постигнете?

Колкото повече се карате на идейна основа поради тях, толкоз повече ги укрепавате? Давате им хранителна среда. Изкарвайте им злопупотребите. Останалото е спектакъл.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР