Миналата седмица Владимир Путин назначи на Андрей Белоусов за нов

...
Миналата седмица Владимир Путин назначи на Андрей Белоусов за нов
Коментари Харесай

Нови рокади във властта в Русия: Путин уволни нов министър

Миналата седмица Владимир Путин назначи на Андрей Белоусов за нов министър на защитата на Русия, откакто от поста бе свален Сергей Шойгу.

Анализаторите тогава обявиха, че решението да се назначи икономист без боен опит демонстрира, че Владимир Путин подхваща обилни стъпки към активизиране на съветската стопанска система и отбранителна индустриална база в поддръжка на продължителна война в Украйна и вероятно подготовка за бъдеща борба с НАТО, напомня Sky News.

Colonel General Yuriy Sadovenko has been Removed from his Position as Russian Deputy Minister of Defense, with Oleg Savelyev a Former Deputy Economic Minister and current Auditor for the Accounting Chamber being Appointed to the Position.
— OSINTdefender (@sentdefender)
На пръв взор в сходство с този ход съветският президент през вчерашния ден уволни заместник-министъра на защитата генерал-полковник Юрий Садовенко и го размени с някогашния заместник-министър на стопанската система и сегашен инспектор на сметната палата на Съвета на федерацията Олег Савелиев.

Институтът за проучване на войната съобщи:

" Руските блогъри означиха, че назначението на Савелиев е в сходство с напъните на Кремъл за възстановяване на военновременната стопанска система, като се има поради, че Савелиев има обстойно икономическо обучение и опит в надзора на одитите на защитата, националната сигурност и правоприлагащите действия. "

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР