Там, където спират думите, започва музиката. Ние ще направим точно

...
Там, където спират думите, започва музиката. Ние ще направим точно
Коментари Харесай

Борислав Ангелков, китарист: Там, където думите спират, започва музиката

Там, където стопират думите, стартира музиката. Ние ще създадем тъкмо това – ще стартираме с думи и ще продължим с музика. Надявам се да успеем да пренесем публиката на разнообразни места по земята, във въздуха и във водата. Това сподели китаристът от група " Ехоо “ Борислав Ангелков в предаването " Човекът на фокус “ на Радио " Фокус “.

На 1 февруари група " Ехоо “ ще показа един фюжън, фънк и блус джаз концерт от 20.00 часа в столичен бар.

Група " Ехоо “ е основана през 2008 година и оттогава форматът й е претърпял доста промени. В момента нейни членове са Николай Николов – гъдулка, Борислав Ангелков – китара, Мариан Живков – перкусии, Никифор Апостолов – вокали и мегафони, и Осман Сезар – джука хармоника и китара.

Борислав Ангелков счита, че стилът на групата не може да се затвори в рамки. " Като цяло бих споделил, че това е един балкански латино пънк джаз формат Когато представяме музиката си с Никифор Апостолов се получават едни забавни специфични резултати, тогава имаме доста пънк. Когато свирим с Тодор Бакърджиев и с Илко Радев, имаме доста джаз и суинг. Когато свирим с Николай Николов, тогава имаме и доста етнофолклор. Осман Сезар пък вкара доста блус, фънк и фюжън “, изясни той.  

Китаристът показа, че всякога групата се пробва да прави разнообразни и истински концерти. " Хубаво е да изненадаш публиката, всякога да има по нещичко друго. този път ще има хубави стихове и красива инструментална музика. “

Мариана Гугалова ще показа стихове от " Преди всичко е обич “ на Марина Ангелкова. " Думите са изписани с доста обич и са везани в тази стихосбирка. Доста хора ще бъдат допрени и ще стигнат до нейното творчество “, смята
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР