Талибаните решително отхвърлят евентуално отлагане на , заяви в интервю

...
Талибаните решително отхвърлят евентуално отлагане на , заяви в интервю
Коментари Харесай

Талибаните отхвърлят евентуално отлагане на американското изтегляне от Афганистан

Талибаните уверено отхвърлят вероятно отсрочване на, съобщи в изявление за ДПА представител на групировката, съобщи БНР.
Той сподели, че НАТО, Америка и всички страни в спора са стигнали до заключението, че в случай че желаят да преодолеят сегашната рецесия, единственото положително решение е осъществяването на подписаното съглашение.
 Ройтерс: Чуждите войски от Афганистан няма да бъдат изведени до началото на май Ройтерс: Чуждите войски от Афганистан няма да бъдат изведени до началото на май
Чуждестранният боен контингент ще остане на територията на Афганистан до края на април – крайния период, очакван в съглашение...
Преди година. В подмяна талибаните се ангажираха да стартират мирни договаряния с афганистанското държавно управление. Те обаче нарушават свои обещания, счита се, че сътрудничат с други терористични групи и съгласно наблюдаващи насилието в страната остава на прекомерно високи равнища.
Засега страните от НАТО са решени да продължат задачата си в Афганистан до второ разпореждане, съобщи предходната седмица генералният секретар на алианса.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР