Талантливи деца от Павликени изнесоха празнична програма по случай 10

...
Талантливи деца от Павликени изнесоха празнична програма по случай 10
Коментари Харесай

Комплексът за социални услуги в Павликени отпразнува 10 годишен юбилей

Талантливи деца от Павликени изнесоха празнична стратегия по случай 10 годишнината от основаването на Комплекса за обществени услуги в града. С песни и стихотворения в тържеството се включиха и представители на центровете за деца и младежи с увреждания в общината. Празненството бе намерено от Татяна Иванова - шеф на Комплекса за обществени услуги.

Юбилейното тържество бе почетено от регионалния шеф проф. доктор Любомира Попова. В своето одобрение тя благодари на чудесно квалифицираните експерти, които работят в комплекса и поставят ежедневни грижи за по-добър живот на децата и техните родители, съобщи Иван Иванов - връзки с обществеността при регионална администрация – Велико Търново.

" За мен е чест и наслаждение да Ви поздравя във връзка 10 годишнината на Комплекса за обществени услуги. Социалната политика, обезпечаването на качествени обществени услуги за децата и поддръжката на фамилиите и възрастните хора са измежду главните ни цели.  Комплексът за обществени услуги е един сполучлив план , потвърдил се във времето. Той е  оценен почтено от цялото общество и е резултат от сполучливото съдействие сред локалната власт и страната ", означи проф. Попова. 

Кметът на община Павликени инж. Емануил Манолов също поздрави екипа на центъра и приветстваха децата.

Екипът на Ути Бъчваров изненада децата с вкусна манджа, приготвена навън в голям тиган.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР