Талантливата Елена Василева спечели сърцата на всички с изпълнението на

...
Талантливата Елена Василева спечели сърцата на всички с изпълнението на
Коментари Харесай

Новата любимка на Слави Трифонов, грабна сърцата ни СНИМКИ

Талантливата Елена Василева завоюва сърцата на всички с осъществяването на песента „ Кой уши байрака “ в плана на Слави Трифонов „ Нова звезда “. Развявайки знамето, тя впечатли публиката и феновете с харизма и мощен глас.

Асеновградчанката е единствено на 8 години, а пее възхитително. Не страда от театрална тресчица и не се тормози да покаже капацитета си на 100 %. Твърди, че когато човек е надарен, няма от какво да се тревожи и би трябвало да има самочувствие.

Започва музикалната си кариера, когато е единствено на 3. Вече пет години жъне триумф след триумф, печелейки надпревари и състезания. „ Нова звезда “ е актуалното предизвикателство, в което се впуска с цялостна газ, разбивайки конкуренцията. Бързо набира известност измежду връстниците си в учебно заведение и споделя, че даже я разпознават по улиците.

Талантливата девойка приготвя представянето си в „ Шоуто на Слави “ безусловно за часове. Спокойно приема всяка сложена задача, пее чудесно на непознати езици и е бърза в научаването на текстове.

В момента тя посещава музикалната школа „ Арт Войс “. Черпи ентусиазъм от приятелките си от известната пловдивска група 4 Magic, които също ​репетират там, слушайки насоките на Руми Иванова.

В свободното си време Ели свири на пиано и излиза с другари, само че най-любимото нещо си остава пеенето. Друго желано занятие е карането на мотор.

В бъдеще дребната певица, като се изключи че мечтае да завоюва плана „ Нова звезда “, желае да показа България на Евровизия, да стане световноизвестна, да раздава подписи на феновете си, да написа сама песни и да има свои албуми.

Ели се радва на голяма поддръжка от околните и приятелите си. С усмивка и хъс продължава да се бори с конкуренцията и да носи горделивост на асеновградчани с представянето си в " Нова звезда ".

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР