Такъв е животът - докато Мара Отварачката минава от Бентли

...
Такъв е животът - докато Мара Отварачката минава от Бентли
Коментари Харесай

Прекрасната актриса Мариана Аламанчева, която си отиде чистейки входове

Такъв е животът - до момента в който Мара Отварачката минава от Бентли на Мерцедес и реве, отишлата си в тези мрачни дни прелестна актриса Мариана Аламанчева чистеше входове.

Познавам тяхното прелестно семейство - Мариана, нейния Петър Софрониев, за него ще кажа единствено най-елементарното - авторството на текста на Казано почтено всичко ми е наред, и тяхната Зори. Мариана ги погреба.

Тези надарени, доста готини хора в никакъв случай нямаха пари, само че последните години им лишиха достолепието. Бяха другари на нашите в детските ми години. В жилището им на Гурко се събираха с Васо Попов, Мито Манчев, Митко Вълчев - създателя на Една българска роза, в случай че не сте се сетили още кой бе той.

Викаха си Прологчани, тъй като играеха Пролога на Балкански синдром - театралната суперпродукция от края на соца, написана от различен другар на всички тези хора - Станко Стратиев.

Понякога, когато купоните не бяха по къщите, а в кръчмето на Сатирата, присъединяваха и Парцалев, и Вели Чаушев, който също си отиде тези дни. Ужасно е, че всички тези хора ги няма.

А Сатирата - обичания на всички комичен спектакъл, от дълго време е печален. Колкото и да биде ремонтиран.

Моля не ги забравяйте!

създател: Борис Ангелов
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР