Така не може да се комуникира, това са български граждани,

...
Така не може да се комуникира, това са български граждани,
Коментари Харесай

Борисов за протестиращите енергетици: Така не може да се комуникира, това са български граждани

Така не може да се комуникира, това са български жители, сподели в Пловдив водачът на ГЕРБ Бойко Борисов във връзка митингите на енергетиците. 

Борисов е в Пловдив за откриването на южната естрада на стадион „ Локомотив “.

" Оставиха ни в петък вечерта да пазиме Закона за енергетиката, а те отидоха на предизборна акция. В ден, в който хиляди стачкуват, в Народното събрание сме оставени сами ", сподели Борисов по адрес на сътрудниците си от ПП-ДБ. 

Според него те са били длъжни да бъдат в Народното събрание в този миг. 

" Аз съм срещу народен представител от една партия да става началник на специфични служби. Тези шефове са назначавани по времето на ръководството на президента Радев, Кирил Петков и Асен Василев. Работили са с тях. Там няма нито един човек, който да се е усмихнал на наша фотография. Всичко е изчегъртано ", добави Борисов, представен от " 24 Часа ".

Лидерът на ГЕРБ разгледа  стадиона на " Локомотив " Пловдив, по който има още работа. 

" След стадиона на Ботев в " Локомотив " към този момент също гледат с оптимизъм към бъдещето. Отборът им е първи. Както постоянно съм споделил, аз нямам неизпълнено заричане. Който и да е притежател – те знаят, че вярата им е в нас. Според мен по тази причина хората чакат тази политика за създаване на инфраструктура да продължи. Обещали сме и начело паркингът да стане. Ще се получи едно прелестно комплексче ", съобщи Бойко Борисов.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР