Така например, бившият директор на националното разузнаване на САЩ Джеймс

...
Така например, бившият директор на националното разузнаване на САЩ Джеймс
Коментари Харесай

Експертите Ни Изумиха: Третата Световна Война Може Да Започне Там, Където Никой Не Очаква!

Така да вземем за пример, някогашният шеф на националното разузнаване на Съединени американски щати Джеймс Клеппер дефинира създаването на галактическите технологии на евентуалния съперник на Съединени американски щати за една от главните стратегически закани за страната.

По-късно приемникът на Клепер Ден Коут изрази опасения за развиване на капацитета на Русия и Китай в космоса.

Космосът към този момент замязя на зона на бойни дейности, написа Wired. Сега към планетата се въртят забележителен брой обекти. Учените позволяват, че към този момент е доближат прага, наименуван резултат на Кеслер - конфликт на два огромни обекта, който ще докара до появяване на огромен брой нови осколки и ще приведе към неспособност за потребление на околоземното пространство.

Изданието акцентира, че теоретически всяко инцидентно заличаване на галактически обект на Съединени американски щати, Русия или Китай може да бъде възприето като експанзия и оповестяване на война.

Освен това, водещите " галактически " страни " създават скрито галактически технологии, с цел да затрудняват оценката на опциите си на евентуалния съперник и водят към ескалация на връзките, написа Wired.

Така да вземем за пример, Китай тази година пусна сателит на противоположната страна на Луната. По този метод стана първата страна, изпратила там луноход, написа нюз.бг.

Американския президент Доналд Тръмп, в своята тирада през предходната седмица се разгласи за основаване на Военно-космически сили, призовавайки Съединени американски щати да доближи предимство в космоса.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР