Така изглежда “почтеността” в българската политика. Кирил Петков и Асен

...
Така изглежда “почтеността” в българската политика. Кирил Петков и Асен
Коментари Харесай

Слави Трифонов: Никой не обича предателите, освен “Продължаваме промяната”

" Така наподобява “почтеността” в българската политика. Кирил Петков и Асен Василев са толкоз честни, че в случай че бяха нови и самопровъзгласили се за честни политици в Римската република, щяха да сложат за лидер на листите си Брут. Просто никой не обича предателите, с изключение на “Продължаваме промяната”. Което пък приказва красноречиво какви хора има в “Продължаваме промяната”. " Това написа водачът на " ИТН " Слави Трифонов в своята Фейсбук страница.

Думите му идват, откакто по-рано през днешния ден напусналият Има Такъв Народ някогашен състезателен министър Радостин Василев заяви, че той и останалите отцепници от партията договарят да са част от листите на Политическа партия за идните избори.
" Още на 13 юни ви споделих, че отцепниците от “Има подобен народ” най-вероятно са купени с пари и постове от “Продължаваме промяната”. И че ще разберем за това като проследим и кой какъв ще стане. Е, през днешния ден, единствено два месеца по-късно, разбираме, че отцепници от “Има подобен народ” щели да бъдат в листите на “Продължаваме промяната”. А някои от тях дори щели да бъдат водачи на листи. Най-новият политически бродяга в българската политика Радостин Василев да вземем за пример е спряган за лидер на листата на “Продължаваме промяната” в Габрово. Какво нещо е иронията на ориста! Мисля, че няма по-подходящо място за един потвърден изменник и презрян кариерист от лидер на листа в града на хумора, сатирата и забавата. Шегаджиите от Габрово евентуално гледат на тази номинация като продължение на фамозния си фестивал ", написа още Трифонов.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР