Така е решил собственикът на ДПС - Ахмед Доган. ДПС

...
Така е решил собственикът на ДПС - Ахмед Доган. ДПС
Коментари Харесай

Иван Сотиров: ДПС си е персонална партия, видяхме и при номинацията на кметовете

Така е решил притежателят на Движение за права и свободи - Ахмед Доган. Движение за права и свободи си е лична партия, видяхме и при номинацията на кметовете - отива там, на килимчето, той взема решение кой ще бъде номиниран ". Това съобщи нощес някогашният народен представител, някогашен зам.-кмет на София, някогашен основен секретар на Съюз на демократичните сили в предаването „ Денят онлайн " по NOVA NEWS минути откакто стана ясно, че водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ е подал оставка.

„ Моделът на Движение за права и свободи стана модел на всички партии, виждам, че няма коментар и в медиите - до последния миг се чакаше кой ще бъде номиниран за кмет на София, виждаме и номинациите в ПП-ДБ и до ден сегашен се питат кой реши Терзиев да им е претендентът. Партиите би трябвало да бъдат институции на демокрацията ", сподели Сотиров.

Той напомни, че преди е имало вътрешни избори в партиите, а в този момент всичко става с решението на един стеснен кръг. Маниерът на всички диктатори е да вършат от време на време профилактика на втория ешелон, изясни синият политик.

„ Васил Терзиев за 4 месеца повтаря едно и също, те даже го скриха от финалния спор, което за мен е неуместно ", сподели Сотиров и изясни, че самият щаб е решил, че този човек не е кадърен за спор и го е скрил. Столична община е сериозен организъм, държанието на партиите е незаконна безнаказаност да издигат хора без обикновена подготовка. „ Най-високите постове в страната станаха тренажори за образование на хора ", сподели Сотиров и добави, че това го няма на никое място по света.

За новия състав на Столичния общински съвет Иван Сотиров сподели: „ Лично аз на Борис Бонев му не вярвам, неведнъж съм го заявявал и не мисля, че той ще бъде добър за ръководител на Общинския съвет ". По думите му има два разновидността за събиране на болшинство - дали Политическа партия ще се схванат с ГЕРБ или с Българска социалистическа партия.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР