Тъжни празници изкара Валя Ахчиева, научи HotArena. Популярната журналистка преживя

...
Тъжни празници изкара Валя Ахчиева, научи HotArena. Популярната журналистка преживя
Коментари Харесай

Любовник французин заряза на Коледа Валя Ахчиева! Той хукна към Алпите с друга жена, докато тя прекара ужасни празници

Тъжни празници изкара Валя Ахчиева, научи HotArena.

Популярната журналистка претърпя куп неудачи в любовта, които вгорчиха Коледата й. Вместо наслада и фамилно благополучие, Нова година й донесе сълзи и горест, писа „ Уикенд “.

В последните месеци Валя била в обтегнати връзки с гаджето си – френски лекар, който й сложил ултиматум да пристигна да живее при него в Париж . Лекарят бил към 60-годишен мъж, разведен преди години. Ахчиева дълго време го размотавала, че ще се съберат, само че най-после въпреки всичко избрала да си остане в България , където има сполучлива кариера.

Професорът бил много ядосан от решението й и решил, че е най-добре да се разделят . Точно преди Коледа Валя и медика публично поставили точка на връзките си. Шокът за Ахчиева обаче бил цялостен, когато малко по-късно се оказало, че обичаният й е посрещнал Нова година в Алпите с нова жена до себе си – французойка, с който имал спекулация като студент . Валя си дала сметка, че най-вероятно доктора е поддържал връзки и с двете дълго време, което я хвърлило в много мрачни настроения.

Валя Ахчиева се залюби с медика преди десетина година, а запознанството им било около работата й. Пленена от доктора, тв водещата пътуваше по 3-4 пъти в годината до Париж, с цел да е с него за по няколко дни . Той също идваше понякога в България, а всяко лято двамата отиваха на 20-дневна отмора в първокласен международен курорт . Лекарят, който е много заможен, помагаше и финансово на Валя. „ За всеки рожден ден ми подарява доста скъпо украшение и луксозна чанта ”, не криеше щастието си Ахчиева.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР