Таен ядец, който се присмиваше на пет Макдоналдс на ден,

...
Таен ядец, който се присмиваше на пет Макдоналдс на ден,
Коментари Харесай

„Преди ядях Макдоналдс пет пъти на ден – но след това направих драстична промяна“

Таен ядец, който се присмиваше на пет Макдоналдс дневно, е неразпознаваем, откакто загуби девет стоуна – и имаше 10 фунта отпусната кожа отстъпка при интервенция на стойност £17 500 ($22k). 24-годишната Джилиан Чамп разви разстройство на преяждането на 15 години и поглъщаше няколко закуски в Макдоналдс, кутия понички и храна за у дома съвсем всеки ден в продължение на години.

Теглото й внезапно набъбна, когато харчеше до 500 $ на месец на Doordash и тя стартира да крие празни опаковки от годеника си, Houmin Khanehzarrin, 25, от позор. Докато навърши 20 години, тежестта й се удвои - доближи 20 стоуна и размер XXXXL - и тя се скри от всички камери.

Но една нощ действителността удари, когато се погледна в огледалото и се закле да смяна. Тя понижи размера на порциите си, стартира да учи за храненето и стартира да спортува. До юни 2023 година Джилиан отслабна до 11-те 2 lbs и малко - откакто загуби съвсем половината от телесното си тегло - и загуби последните 10 lbs, като се подложи на опе...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР