Джовани Перниче каза, че е изненадан като феновете си“, след

...
Джовани Перниче каза, че е изненадан като феновете си“, след
Коментари Харесай

Пълното изявление на Джовани Перниче, тъй като звездата от Strictly се зарича да „изчисти името си“ заради твърденията за „злоупотреба“

Джовани Перниче сподели, че е „ сюрпризиран като почитателите си “, откакто се озова в центъра на „ корист “ “ твърди след последния му престой в Strictly Come Dancing.

Предишният сътрудник на танцьора в шоуто, Аманда Абингтън, 52, напусна Strictly при започване на предходната година, базирайки се на медицински аргументи. По-късно тя продължи да твърди, че е страдала от посттравматично стресово разстройство след престоя си в програмата и съгласно известията споделила на другари, че усеща Джовани, на 33 години, бил " абразивен " с нея, до момента в който тренира.

Според известията италианката е изправен пред правни дейности от трима други някогашни сътрудници на Strictly след обвинявания в „ корист “, до момента в който се споделя, че шефовете на BBC са почнали вътрешно следствие – което накара Джовани да направи изказване в Instagram.

Опровергавайки всевъзможни догатки за „ принудително или заплашително държание “, той написа: „ За моите скъпи почитатели, вие ще бъдете също толкоз сюрпризирани, колкото и аз...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР