,,Не мисля, че този неприятен инцидент ще има отражение на

...
,,Не мисля, че този неприятен инцидент ще има отражение на
Коментари Харесай

Военен експерт за смъртта на Раиси: Не мисля, че ще видим политическа нестабилност

,,Не мисля, че този противен случай ще има отражение на вътрешната и външна политика на Иран. Това, до което може да докара тази гибел е повишението на напрежението в политическия вътрешен хайлайф на Иран, защото последните години недоволството от популацията към политическият режим е извънредно високо.``

Това съобщи военният специалист от съюз на офицерите от запаса,,Атлантик`` Ивайло Иванов пред,,Евроком`` във връзка с гибелта на иранския президент Ебрахим Раиси, който умря през вчерашния ден в хеликоптерна злополука.

,,Имайки поради възрастта на висшия водач на Иран Али Хаменей, който е на 85 години, битката за това кой ще заеме този пост, става все по яростна, в това число вътре в самите консервативни среди, които на процедура съумяха да овладеят всички основни постове. Това може да докара до някаква дестабилизация.``

Иванов добави, че е дребен шансът да се стигне до политическа неустойчивост в Иран, само че добави, че тези вътрешни несъгласия и битки ще се усилят.

,,На парламентарните избори се видя, че крайните консервативни среди, към които принадлежеше и президента на страната, съумяха да наложат ограничаване в присъединяване на изборите, даже и на умерено на консервативните партии, което приказва за предпочитание властта твърдо да бъда държана от консерваторите``, сподели още той.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР