Иън Райт се сбогува емоционално с Мач на деня, след

...
Иън Райт се сбогува емоционално с Мач на деня, след
Коментари Харесай

Внуците на Иън Райт откраднаха шоуто, докато Микел Артета и Букайо Сака отдават почит

Иън Райт се сбогува прочувствено с Мач на деня, откакто разгласи в края на предходната година, че ще напусне ролята си на специалист в шоуто в края на сезона.

И BBC отдаде трогателна респект на легендата на Арсенал, като внуците му откраднаха шоуто в прочувствен видео пакет, който също включваше мнения от Микел Артета, Букайо Сака, Гари Линекер и Алън Шиърър.

Във видеото внучката на Райт Рафаела сподели: „ Браво, дядо. Всички сме толкоз горди с теб. “ Неговият внук Д'Марджио, в този момент професионален футболист в Стоук, добави: „ Благодаря ви, че накарахте всички да се усмихват и за цялата упорита работа. “

Друга от внучките на Райт се появи с фланелка на Манчестър Сити и сподели: " Здравей, дядо, отлично за мача на деня, само че Ман Сити е най-хубавият. Обичам те - знаеш това. "

Шон Райт-Филипс също беше включен във видеото, откакто се появи дружно с татко си като специалист в Мача на деня предходната година. „ Да можеш да играеш и да се появяваш в Мача на деня и по-късно да можеш да...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР