СЗО предупреди, че до два месеца половината европейци може да

...
СЗО предупреди, че до два месеца половината европейци може да
Коментари Харесай

Каква е най-належащата нова мярка, която трябва да вземем срещу Омикрон?

СЗО предизвести, че до два месеца половината европейци може да се заразят с Омикрон. На фона на все по-притеснителни статистики за новоустановените случаи страните са принудени да връщат старите и да вкарват даже нови ограничения против настъпващата поредна вълна на ковид.

Австрия да вземем за пример върна маските навън, които би трябвало да бъдат наложително FFP2. В северната ни съседка Румъния пък глобяват с 500 евро, в случай че маската е от плат.

Италия вкара суперзелен документ за публичните места - могат да ги посещават единствено имунизирани и преболедували.

Много от страните започнаха още по-усилени акции за бустер дозите, като обясниха, че скоро за имунизиран може да се счита единствено човек, който има сложена трета доза.

Израел и Япония пък затвориха границите си за чужденци, а Нидерландия е една от страните, решили да вкарат локдаун, с цел да се оправят с Омикрон.

В България единствената мярка е зеленият документ, с който човек може да се снабди, в случай че е имунизиран, преболедувал или има негативен резултат от антигенен тест или PCR. Междувременно инфектираните с Омикрон се множат, а страната отбелязва върхове по нови случаи на дневна база.

Днес ви питаме: Коя е най-важната ограничаваща мярка, която би трябвало да бъде приложена в страната ни, с цел да бъде пречупена вълната от Омикрон?
Каква е най-належащата нова мярка, която би трябвало да вземем против Омикрон? Задължителни маски и навън - единствено FFP2 Зелен документ единствено за имунизирани с бустер и преболедували Да се понижи срокът за използване на бустер Връщане на 14-дневната карантина Учениците да преминат на онлайн образование Да затворят заведенията Пълен локдаун Локдаун единствено за неимунизираните Затваряне на границите за идващи от чужбина Друго (посочете в коментарите) Вече сте дали своят вот за тази анкета
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР