Свят Протести в Гърция, строят бежански лагер до границата с

...
Свят Протести в Гърция, строят бежански лагер до границата с
Коментари Харесай

Протести в Гърция, строят бежански лагер до границата с България

Свят Протести в Гърция, строят бежански лагер до границата с България Той ще бъде ситуиран върху терен тъкмо до автомагистралата след " Кулата " 9 март 2020, 07:34  Временните лечебни заведения в Ухан затварят, заболелите от COVID-19 понижават
Временните лечебни заведения в Ухан затварят, заболелите от COVID-19 понижават
 Взрив на епидемията от ковид в Италия
Взрив на епидемията от ковид в Италия
 Еродган:Хей, Гърция… отворете портите!
Еродган:Хей, Гърция… отворете портите!
 Коронавирусът в Европа, стотици нови случаи, Милано под карантина
Коронавирусът в Европа, стотици нови случаи, Милано под карантина
 Гърция ще строи лагер за мигранти до границата с България
Гърция ще строи лагер за мигранти до границата с България
 Репортер на NOVA споделя за мигрантите на Лесбос
Репортер на NOVA споделя за мигрантите на Лесбос
 Цената на петрола пада поради ковид
Цената на петрола пада поради ковид
 Как русокоска от украинските секрети служби съумя да убие героя на Донецк
Как русокоска от украинските секрети служби съумя да убие героя на Донецк

апочна градежът на новия бежански лагер в Гърция, който ще бъде построен единствено на 8 км от българската граница.

Багери и машини влязоха на терена, където ще бъдат построени места за към 1 000 мигранти, съобщи NOVA.

Гърция ще строи лагер за мигранти до границата с България

Началото на градежа още веднъж беше посрещнато с митинг от локалните поданици. Те съумяха да пробият плътната полицейска обсада, само че тъкмо преди мястото на градежа бяха спрени.

Лагерът ще бъде ситуиран върху терен тъкмо до автомагистралата след "Кулата ", а съгласно гръцките управляващи никой от мигрантите няма да излиза от него. Очаква се бежанците да бъдат настанени след към 3 дни.

Еродган:Хей, Гърция… отворете портите!

Преди дни в изявление за телевизия Скай министърът на миграцията и убежището в Гърция Нотис Митаракис заяви, че страната ще построи два нови краткотрайни лагера от затворен вид за мигранти, които са влезнали нелегално в страната след 1 март - един лагер в Серес (на 45 км от границата с България) и един в Атика.

Лагерите ще бъдат краткотрайни и ще одобряват 1000 души.

Според гръцкия министър Турция не съблюдава отговорностите си да стопира миграционния поток.

Тригодишното момиче, което се смее на бомбите, откри леговище

"Ако Европа ще разисква ново съглашение с Турция, би трябвало да бъдат изпълнени две условия. Първо - егейските острови не би трябвало да бъдат пренаселени, и второ - връщанията (на мигранти) към Турция би трябвало да бъдат доста по-бързи и опростени ", означи той.

Сред хората в Гърция към този момент има напрежение поради рецесията с мигрантите. Жителите на село Веронея, което се намира единствено на 15 километра от границата с България, се притесняват, че там ще бъде построен лагер за бежанци. Това е и повода да стачкуват.

Гърция залови "отбор " мигранти с подправени български паспорти

Хиляди мигранти пробват да влязат в членката на Европейски Съюз Гърция, откакто Турция разгласи на 28 февруари, че няма да задържа повече мигрантите на своя територия, както се бе съгласила през 2016 година в подмяна на милиарди евро помощ от Европейски Съюз.

През последната седмица гръцките управляващи са осуетили над 38 000 опита за незаконно прекосяване на границата и са арестували 268 души, като единствено четири % от тях са сирийци, добавя Асошиейтед прес.

 Получавай най-горещите вести от Vesti.bg АБОНИРАЙ съдебна експертиза  Източник: .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара  1 Пускат от вторник готовите данъчни заявления  1 Стартира изплащането на пенсиите  1 Фермери към този момент аплайват за дотации онлайн  1 Панелките нарастнаха най-вече за година --> Пaрите ни  Пускат от вторник готовите данъчни заявления Пускат от вторник готовите данъчни заявления  Стартира изплащането на пенсиите Стартира изплащането на пенсиите  Фермери към този момент аплайват за дотации онлайн Фермери към този момент аплайват за дотации онлайн  Вижте кои са формалните почивни дни през 2020 Не пропускай  Задържаха брата на Бербатов поради опиати Задържаха брата на Бербатов поради опиати  <br> Гърция строи бежански лагер до границата ни <br>
Гърция строи бежански лагер до границата ни
 <br> <strong> Меган се завърна </strong> във Англия, <strong> зашеметяваща е </strong> <br>
Меган се завърна във Англия, зашеметяваща е
 <br> Ето <strong> какъв брой милиона $ </strong> ще вземе <strong> Кобрата </strong> от багра с Джошуа <br>
Ето какъв брой милиона $ ще вземе Кобрата от багра с Джошуа
Последни  <p>Заради <strong>коронавируса</strong>: Извънредни ограничения за <strong>сигурност</strong> у нас</p> Заради ковид: Извънредни ограничения за сигурност у нас  Протести в Гърция, строят бежански лагер до границата с България Протести в Гърция, строят бежански лагер до границата с...  Изглед от края на света Смелост: тази българка избира да стане доктор на...  <p><strong>10 научни </strong>факта, които ще ви <strong>изумят</strong></p> 10 научни обстоятелството, които ще ви изумят  Временните лечебни заведения в Ухан затварят, заболелите от COVID-19 понижават Временните лечебни заведения в Ухан затварят, заболелите от...  Земетресение от 3,6 по Рихтер е записано край Своге Земетресение от 3,6 по Рихтер е записано край Своге  <p><strong>Стрелба</strong> по джамия в <strong>Париж</strong></p> Стрелба по джамия в Париж  Тим Кук, изпълнителен шеф на Apple Тим Кук разгласи ковид за " невиждано събитие "  <p>Nissan Juke е предназначен да се влюбиш в него (тест драйв)</p> Nissan Juke е предназначен да се влюбиш в него (тест драйв)  Дъждът продължава, по кое време да чакаме стопляне Дъждът продължава, по кое време да чакаме стопляне  <p>Днес би трябвало да почерпят всички с <strong>хубавите имена</strong>...</p> Днес би трябвало да почерпят всички с хубавите имена...  Земетресение раздруса региона на Вранча в неделя Земетресение раздруса региона на Вранча в неделя  <p><strong>10 неща</strong>, които сполучливите хора правят&nbsp;преди да си легнат</p> 10 неща, които сполучливите хора вършат преди да си...  Как да активираме тъмния режим на Instagram Как да активираме тъмния режим на Instagram  Взрив на епидемията от ковид в Италия Взрив на епидемията от ковид в Италия  Заразяват хора против пари в търсене на ваксинa за вируса Заразяват хора против пари в търсене на ваксинa за вируса  <p>Война сред България и Гърция измежду най-кратките в историята</p> Война сред България и Гърция измежду най-кратките в...  Коронавирусът, значим ли е нулевият пациент в България Коронавирусът, значим ли е нулевият пациент в България  РЗИ: Болните от ковид в Габрово не са имали контакт РЗИ: Болните от ковид в Габрово не са имали...  Арести, въоръжена незаконна група с присъединяване на юрист Арести, въоръжена незаконна група с присъединяване на юрист Всичко от през днешния ден Виц на деня Шеф към подчинените си: – Постоянно хленчите и се оплаквате, само че е реалност, че тази година заплатите ви са с 35% по-високи! Плах глас от… Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  Преродена. Ванеса, която се изправи против анорексията  Радев: Призванието на поколенията ни е да отстояват демокрацията Радев: Призванието на поколенията ни е да отстояват демокрацията  На Шипка е положен първият камък на българската независимост  Честит 3 март! Честваме 142 години от Освобождението на България  Отменят тържествата на връх Шипка за 3 март  Утре означаваме Сирни Заговезни, какво би трябвало да знаем авансово Водещи вести  <p>Днес би трябвало да почерпят всички с <strong>хубавите имена</strong>...</p> Днес би трябвало да почерпят всички с хубавите имена...  Дъждът продължава, по кое време да чакаме стопляне Дъждът продължава, по кое време да чакаме стопляне  <p><strong>Стрелба</strong> по джамия в <strong>Париж</strong></p> Неизвестен стреля по джамия в Париж  <p><strong>10 научни </strong>факта, които ще ви <strong>изумят</strong></p> 10 научни обстоятелството, които ще ви изумят  Изглед от края на света Смелост: тази българка избира да стане доктор на Антарктида  <p>Nissan Juke е предназначен да се влюбиш в него (тест драйв)</p> Nissan Juke е предназначен да се влюбиш в него (тест драйв)  Тим Кук, изпълнителен шеф на Apple Тим Кук разгласи ковид за " невиждано събитие "  <p><strong>10 неща</strong>, които сполучливите хора правят&nbsp;преди да си легнат</p> 10 неща, които сполучливите хора вършат преди да си легнат  Как да активираме тъмния режим на Instagram Как да активираме тъмния режим на Instagram

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР