Своята първа обща рожба гушват Николета Лозанова и Ники Михайлов.

...
Своята първа обща рожба гушват Николета Лозанова и Ники Михайлов.
Коментари Харесай

Бомба: Бебето на Николета Лозанова и Ники Михайлов се роди на Свети Валентин?! (СНИМКИ)

Своята първа обща рожба гушват Николета Лозанова и Ники Михайлов. Бебето им е дълго чакано през годините, в които двамата са дружно, а те не са по никакъв начин малко. Говореше се дори, че зачеването на НиЛо е било инвитро, само че плеймейтката отхвърли това преди месеци и съобщи, че мъжът й е изцяло кадърен за основаване на поколение по натурален път.

Днес, преди часове, Николета пусна фотоси на своята към този момент крайна бременност, като съобщи, че сърцето й е цялостно. А Ники написа, че я обича. Моментално се появиха мнения на хора, които честитиха раждането на бебчето, без Лозанова непосредствено да е оповестила това.

Дали детето им към този момент се е появило на света и двамата са го прегърнали, не е ясно, по тази причина и ние няма да бързаме да им честитим прелестното и вълнуващо събитие. Въпреки че терминът на плеймейтката беше разгласен точно за средата на февруари, в която сме в този момент.

Няма да се учудим, в случай че бебето в действителност се е появило през днешния ден, таман на тази сантиментална и любовна дата. Знае се, че този път то ще е момченце, а Николета има една дъщеричка от Валери Божинов - към този момент порасналата Никол Божинова.

Когато и да се роди детето им с Ники, пожелаваме всичко да премине сполучливо и бебето, както и родилката, да са живи и здрави! Останалото, както споделят хората, е бошлаф...

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР